شنبه 5 آبان 1403   20:14:01
1403/4/11 دوشنبه راه یابی 4 نفر از دانشجویان دانشگاه ملایر در رشته های زیست شناسی و شیمی به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور
مرکز المپیاد علمی دانشجویی اسامی راه یافتگان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی کشوررا اعلام کرد. در تاریخ 31  فروردین ماه 1403 اولین مرحله از بیست و نهمین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی کشور در دانشگاه بوعلی سینا (به مرکزیت منطقه 4 کشور) برگزار گردید. در کمال مسرت و افتخار 2 نفر از دانشجویان دانشگاه ملایر شرکت کننده در این رقابت نیز موفق شدند به مرحله نهایی المپیاد کشوری راه پیدا کنند. همچنین از طریق آزمون کارشناسی ارشد نیز 2 نفر دیگر از دانشجویان دانشگاه موفق به راه یابی به مرحله نهایی بیست و نهمین دوره المپباد علمی –دانشجویی گردیده اند.  اسامی این عزیزان به شرح زیر است:
معاونت آموزشی و دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه این موفقیت را به این عزیزان تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت در مرحله نهایی المپیاد علمی – دانشجویی کشور را دارد.
ردیف نام نام خانوادگی رشته المپیاد شیوه پذیرش
1
صبا شیروان بروجنی سلولهای بنیادی و مهندسی بافت آزمون المپیاد غیر متمرکز - منطقه 4
2 نرگس کولیوند شیمی آزمون المپیاد غیر متمرکز - منطقه 4