سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403   01:22:05

1403/1/20 دوشنبه ویژه برنامه ماه مبارک رمضان و محفل انس با قرآن در دانشگاه ملایر برگزار شد.
ویژه برنامه ماه مبارک رمضان و محفل انس با قرآن روز یکشنبه ۱۹ فروردین ماه، مصادف با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با حضور ریاست، معاونین، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و کارکنان دانشگاه به همراه خانواده ایشان و مهمانان ویژه از جمله قاریان بین المللی قرآن کریم آقایان احسان بیات و مهدی ساعد به همراه سرهنگ فارسی، فرمانده سپاه ناحیه ملایر در دانشگاه برگزار شد.
 حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن بیان برکات این ماه مبارک به تشریح جزییات فعالیت های صندوق خیریه «منّا» پرداخت و از کسانی که در این صندوق بصورت مستمر فعالیت داشتند تقدیر کرد.
 در این مراسم،قاریان به قرائت مجلسی قرآن کریم و منافسه قرآنی پرداختند که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
در ادامه این ویژه برنامه نیز «سرود سلام فرمانده ۳» توسط فرزندان کارکنان دانشگاه به صورت گروهی همخوانی شد.
در پایان این برنامه نیز پس از برگزاری نماز جماعت ،حضار گرامی بر سر سفره افطاری دانشگاه حاضر شده و روزه خود را افطار کردند.