شنبه 6 مرداد 1403   14:41:36

1402/9/7 سه‌شنبه نشست هم اندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع « مسائل روز، تحلیل مسائل اقتصادی و عملکرد مجلس در این زمینه » برگزار گردید.
نشست هم اندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع « مسائل روز، تحلیل مسائل اقتصادی و عملکرد مجلس در این زمینه » و با حضور و سخنرانی حجت الاسلام آزادی خواه نماینده مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی و حضور مسئولین دانشگاه، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن شهید حیدری برگزار گردید.
در ابتدای این نشست که به مناسبت هفته بسیج و با پیگیری بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام آزادی خواه ضمن گرامیداشت هفته بسیج، در خصوص نقش مهم و تاثیرگذار بسیج در شکل گیری و تداوم راه انقلاب اسلامی مطالبی بیان کرد.
وی در ادامه با تحلیل وضعیت بودجه چند سال اخیر کشور، سوالات و موارد مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ داد.