پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403   23:20:49
اخباربيشتر
1402/5/24 سه‌شنبه افتخاری دیگر برای دانشگاه ملایر: انتصاب دکتر فرشاد سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر به سمت «سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان کشور»
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در حکمی جناب آقای دکتر فرشاد سلیمانی را به سمت سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان منصوب کرد.
بی شک ارائه خدمت صادقانه و جهادی به نخبگان و فرهیختگان ایران اسلامی عزیز افتخاری است که حاصل آن حرکت به سوی فتح قله های رفیع پیشرفت و تعالی و دمیدن روح امید و خودباوری در کالبد جوانان این مرز پرگهر است و قطعا این مهم مورد رضایت خداوند متعال، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای عزیز خواهد بود.
هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه ملایر ضمن تبریک این مسئولیت جدید، برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی می نمایند.
شایان ذکر است پیش از این انتصاب، دکتر سلیمانی در سمت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر مشغول به خدمت و فعالیت بوده است.