شنبه 1 اردیبهشت 1403   16:17:25
1399/12/29 جمعه پیام تبریک رئیس دانشگاه ملایر به مناسبت فرارسیدن نوروز و سال ۱۴۰۰
یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار          یامُدَبّر اللیل وَ النَهار
یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال          حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

روزهای آغازین سال نو نوید طراوت، شادابی و نشاط، شکوفایی و بالندگی است.
سالی که گذشت برای همه هموطنان سال نسبتا دشواری بود و صدها خانواده در اثر اپیدمی کوید ۱۹ داغدار شدند. نظام آموزش عالی با از دست دادن فرهیختگانی از خانواده خود و علیرغم همه موانع و مشکلات با تلاش و همفکری اساتید، کارکنان و همکاری دانشجویان عزیز با نگاهی امیدبخش به آینده ای روشن، آن را پشت سر نهاد.
خداوند را سپاس میگویم که در سال ۱۳۹۹ دانشگاه ملایر با تلاش شبانه روزی همگان به توفیقات اثر بخشی دست یافت.
 اینجانب پیشاپیش آغاز سال نو و عید باستانی نوروز را با دعای خیر برای شما دانشگاهیان و خانواده های محترمتان، تبریک عرض نموده از خداوند سبحان سال ۱۴۰۰ را سالی پر از صحت، سلامتی و تندرستی و موفقیت و بهروزی در همه عرصه های زندگی برایتان آرزومندم.
خسرو سایوند
رییس دانشگاه ملایر