پنجشنبه 9 فروردین 1403   19:46:26
اخباربيشتر

نخستین یادواره ۹ شهید خلبان و ۲۸۴ شهید ارتش شهرستان در دانشگاه ملایر برگزار شد

روز چهارشنبه 8 آبان 98 نخستین یادواره ۹ شهید خلبان و ۲۸۴ شهید ارتش شهرستان ملایر با حضور مسئولان ارشد کشوری و لشکری، مدیران و مسئولین استان و شهرستان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در دانشگاه ملایر برگزار و از مقام شامخ شهدای خلبان، شهدای ارتش و شهدای دفاع مقدس تجلیل شد.

این یادواره با سخنرانی امیر سرتیپ شرفی معاون عملیات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین برقراری امام جمعه ملایر، آقای ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، آقای آزادبخت معاون استاندار و  قرائت پیام امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پیام حجت الاسلام شهیدی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار گردید.
برنامه های متنوع دیگر همچون مداحی، روایتگری صحنه های جنگ توسط همرزمان خلبانان شهید و هنرمندان، پخش کلیپ و اجرای نواهای انقلابی تکمیل کننده این مراسم بود.

در پایان مراسم نیز از خانواده های معظم شهدا تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

کلمات کليدي
یادواره شهدا, شهدای خلبان, دانشگاه ملایر, ملایر