1- علوم به زراعی
1-1 اکوفیزیولوژی انگور
1-2 تغذیه و کودپاشی انگور
1-3 کنترل علف های هرز انگور
1-4 روش های آبیاری انگور
1-5 روش های نوین در باغبانی انگور
2- علوم اصلاح و بیوتکنولوژی
2-1 بیوتکنولوژی
2-2 نانوبیوتکنولوژی
3- علوم پس از برداشت
3-1 بارگاه های تهیه کشمش
3-2 صنایع انبارداری و نگهداری انگور و کشمش
3-3 صنایع تبدیلی و غذایی انگور و کشمش
4- علوم محیطی
4-1 اقلیم شناسی کشاورزی انگور
4-2 اثر تغییر اقلیم بر انگور
4-3 مدل سازی و تحلیل های اقلیمی در تولید انگور
4-4 ژئومورفولوژی و پارامترهای محیطی موثر بر انگور
4-5 ارزیابی محیط زیست در تولید انگور و کشمش
4-6 آلودگی های هوا، آب و خاک در تولید انگور و کشمش
5- علوم اقتصادی، بازار یابی و تجارت
5-1 صادرات و بازاریابی فراورده های انگور و کشمش
5-2 تجارت محصولات و فراورده های جدید انگور و کشمش
5-3 تجارت و بازاریابی تازه خوری در انگور