آئین نامه های هیأت اجرایی جذب
چهارشنبه 3 تیر 1394 شیوه نامه ارائه پرونده متقاضیان عضویت هیات علمی به کارگروه بررسی توانایی علمی داوطلبان هیات علمی دانشگاه ملایر

1-       مدارک در کلاسور دارای کاورهای چسبیده قرارداده شود و بر روی جلد، مشخصات متقاضی شامل : نام و نام خانوادگی . . . . ، متقاضی تبدیل وضعیت از . . به. . . . ، گروه . . . . ، دانشکده . . . . ، دانشگاه ملایر ، شماره تماس . . . . الصاق شود.

2-       نامه مربوط از دبیر محترم هیات اجرایی جذب دریافت شود و برای ثبت به دفتر کارگروه علمی و مسوول کار گروه بررسی توانایی علمی هیات علمی اجرایی جذب ارایه شود.

3-       مدارک از راست به چپ مجموعه کلاسور و از بالا به پایین کاورها قرارداده شود تا از مفقود شدن مدارک پیشگیری شود.

4-       کپی مدارک تحصیلی ، کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، کپی وضعیت نظام وظیفه دریک فولدر اول مجموعه قرار گیرد.

5-       مستندات هر یک از بندها به ترتیب مندرج در فرم های مربوط در کاور های جداگانه قرارداده شود.

6-       در قسمت لبه هر کاور برچسب با ذکر کد مربوط ذکر شده در بالای هر جدول به صورت تایپ شده قرارداده شود و برای هریک از برچسب های بندهای چهارگانه رنگ های زرد ( فرهنگی ) ، آبی (آموزشی ) ، فسفری ( پژوهشی ) و صورتی (اجرایی ) به کار رود.

7-       لازم است تصویر تمام صفحات چاپ شده هر مقاله در برگه های پشت و رو موجود باشد و مستند اعتبار مجله مربوط (ISI ، ISC ،IF ، نمایه تامسون، نمایه اسکوپوس ، اعتبار علمی پژوهشی وزارت علوم و . . . . ) باید در آخرین صفحه قرار گرفته و همگی با هم منگنه شده در کاور جداگانه قرار گرفته و بر چسب مربوط نصب شود.

8-       مدرک مقاله چاپ شده در مجموعه مقاله های هر همایش و مدرک ارایه مقاله همان همایش باید منگنه شده در کنار هم در کاور قرارداده شود.

9-       تمامی کپی موارد باید مهر برابر اصل را دارا باشند.

10-   CD فرم ها و مستندات اسکن شده پرونده برای بایگانی در کارگروه باید تحویل شود. (مستندات اسکن شده هر بند جداگانه و با ذکر نام های مربوط)

11-   در ستون های امتیازات کارگروه بررسی توانایی علمی و هیات اجرایی جذب تا تکمیل مستندات و تایید نهایی چیزی تایپ نشود.

12-   در پایین جدول هایی که در بیش از یک صفحه ادامه پیدا می کندد لازم است کادر محل امضا ها وجود داشته باشد.

13-   مقاله ها و مستندات چند برگی حتماً منگنه شده باشند.

14-   ارائه کپی فرم های پر شده برای بایگانی در دفتر کارگروه بررسی توانایی علمی ضروری است.

15-    ارائه CD با همه مستندات که به صورت اسکن شده یا به صورت پی دی اف در آن قرار گرفته باشد، برای بایگانی در دفتر کارگروه بررسی توانایی علمی ضروری است.

مستندات مورد نیاز متقاضی که امتیازات بر پایه آن ها داده می شود، به شرح زیر می باشند:

1

مستندات مقاله های چاپ شده در مجلات مرتبط با رشته تخصصی در مجلات علمی، پژوهشی، علمی ترویجی و سایر مجلات معتبر (با پیوست مستندات اعتبار مجله ها،ISI,ISCنمایه شده در تامسون رویترز، نمایه شده در اسکوپوس ، نمایه شده در سایت وزارت علوم و...)

2

مستندات چاپ مقالات در کنگره های داخلی و خارجی

3

مستندات تالیف و ترجمه کتاب

4

مستندات افتخارات علمی مانند دانشجوی نمونه کشوری، جشنواره های ملی، رتبه های اول تا سوم آزمون ورودی در رشته و فارغ التحصیل رتبه اول دوره کارشناسی ارشد و دکتری

5

مستندات سخنرانی در کنگره های بین المللی خارجی و داخلی

6