آیین نامه ها آموزشی و تحصیلات تکمیلیبيشتر
چهارشنبه 9 تیر 1389 اطلاعیه شماره 2 تحصیلات تکمیلی

مراحل ثبت پروپوزال (طرح پیشنهادی پایان نامه) در سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه رشته ها لازم است :

الف : پس از تصویب پروپوزال

1- پس از تصویب پروپوزال در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با مراجعه به دفتر تحصیلات تکمیلی، تاییدیه آن را دریافت نمایند.

2- با مراجعه به آدرسhttp://thesis.irandoc.ac.ir  (قسمت ثبت نام در سایت) ثبت نام نموده و کلمه کاربری و رمز عبور دریافت نمایند. سپس در سایت مذکور با مراجعه به قسمت " ورود به بخش ثبت طرح و اطلاعات پایان نامه " فرمهای مربوطه را تکمیل نموده و کد پیگیری دریافت و پرینت صفحه کد پیگیری را جهت تایید نهایی به دفتر تحصیلات تکمیلی ارائه نمایند.

ب : پس از دفاع از پایان نامه

1- پیرو اطلاعیه های قبلی، با مراجعه به سایت مذکور اطلاعات تکمیلی پایان نامه ثبت گردد و پرینت صفحه کد پیگیری مربوطه را بهمراه نسخه های نهایی پایان نامه و لوح فشرده آن (مطابق دستورالعمل های تحصیلات تکمیلی) به دفتر تحصیلات تکمیلی ارائه نمایند.

2- بدیهی است فراغت از تحصیل دانشجو منوط به انجام کلیه موارد فوق الذکر می باشد.

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه

موارد مورد نیاز