جمعه 31 فروردین 1403   05:51:35
گروه مهندسی مواد
شنبه 9 دی 1396 آزمایشگاه ها و امکانات گروه مهندسی مواد

آزمایشگاه مهندسی مواد دانشگاه ملایر با در اختیار داشتن امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب علاوه بر کمک به درک مفاهیم مهندسی مواد به دانشجویان، منجر به انجام تحقیقات و طرح های پژوهشی باکیفیت و متعدد توسط کادر هیئت علمی خود شده است که در نتیجه آن با چاپ مقالات متعدد در مجلات باکیفیت و معتبر بین المللی سبب ارتقای جایگاه گروه مهندسی مواد در بین سایر گروه های آموزشی دانشگاه ملایر شده است.
امکانات آزمایشگاه مهندسی مواد به گونه ای است که امکان انجام آزمون های متنوع در حوزه های مختلف مهندسی مواد: سرامیک، متالورژی و غیره  فراهم است. انجام آزمایش هایی نظیر خواص مکانیکی و فیزیکی مواد، متالوگرافی و سراموگرافی و شناسایی ریز ساختار، شکل دهی سرامیک ها، پخت و عملیات حرارتی، ریخته گری و مدل سازی، خوردگی و پوشش دهی، کلیه مباحث الکتروشیمی و ... قابل انجام است.

* کارگاه سرامیک
* آزمایشگاه فرایندهای ساخت سرامیک ها: مواد اولیه، شکل دهی و خشک کردن و پختن