پنجشنبه 9 فروردین 1403   18:11:50
اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلیبيشتر
1399/4/4 چهارشنبه اطلاعیه تغییر تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات پایان نیمسال 982
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، تاریخ و ساعت جدید امتحانات مجازی در سامانه آموزش (سما) درج شده است ، لذا دانشجویان با مراجعه به سامانه آموزش(سما) می توانند از تاریخ و ساعت جدید امتحانات مجازی اطلاع یابند همچنین درخصوص امتحانات توجه به موارد زیر ضروری است:
1- امتحان هر درس می تواند به تشخیص استاد درسامانه آموزشی مجازی دانشگاه (Lms) و یا در سایر ابزارهای الکترونیکی به غیر از سامانه آموزشی مجازی دانشگاه (Lms) برگزار شود.
درصورتی که تشخیص استاد بر برگزاری امتحان درس در سایر ابزارهای الکترونیکی به غیر از سامانه آموزشی مجازی دانشگاه ملایر (Lms) باشد، استاد درس قبل از امتحان به دانشجویان اطلاع رسانی می نماید.
2- امتحاناتی که توسط استاد در سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار می شوند جهت کاهش ترافیک برای ورود به سامانه توصیه می شود دانشجویان در بازه زمانی 10 دقیقه قبل از امتحان وارد سامانه شوند.