پنجشنبه 9 فروردین 1403   18:51:23
1399/4/15 یکشنبه اطلاعیه نحوه فعالیت و ارائه خدمات به دانشجویان و مراجعین محترم در ایام تابستان
به اطلاع دانشجویان محترم و مراجعین گرامی دانشگاه می رساند به منظور پیگیری امور و حضور در دانشگاه موارد زیر را مد نظر قرار داده و رعایت نمایند:
- رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک برای کلیه اعضای هیات علمی، کارکنان و مراجعین در تمامی بخشها الزامی بوده و از ورود بدون ماسک افراد به محوطه و ساختمانهای دانشگاه جلوگیری خواهد شد.
- مراجعه حضوری دانشجویان محترم و مراجعه کنندگان گرامی به منظور دریافت خدمات در سه روز اول هفته (شنبه، یکشنبه و دوشنبه) امکان پذیر بوده و خواهشمند است حضور خود در دانشگاه را بر این اساس برنامه ریزی نمائید.
- در بدو ورود عملیات غربالگری با استفاده از تب سنج و اکسی متر در ورودی دانشگاه و پردیس دانشکده های فنی و مهندسی توسط هلال احمر در روزهای خاص انجام می شود.
- استفاده دانشجویان ارشد و دکترا از ازمایشگاهها جهت انجام پایان نامه و رساله تا تاریخ 15 مرداد 99 امکان پذیر نبوده و تصمیم گیری در خصوص حضور بعد تاریخ مشخص شده ، با توجه به شرایط کرونا موکول گردد.