پنجشنبه 9 فروردین 1403   17:15:13

1399/4/9 دوشنبه رویداد استارتاپی ایده شو نوآوری در صنایع غذائی انگور و کشمش برگزار گردید
پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از ابتدای تاسیس خود بر آن بوده است تا از طریق مثلث وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت جهاد کشاورزی و شرکت ها و بخش های خصوصی، ماموریت اصلی خود در بهبود تو.لید و کیفیت انگور و فرآورده های آن را تحقیق و آموزش دهد. در این راستا رویداد استارتاپی ایده شو نوآوری در صنایع غذائی انگور و کشمش  توسط پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و با حمایت  شرکت شهرک های صنعتی استان همدان  و همکاری اجرائی شرکت گسترش بنیان صنعت برازه در تاریخ 23 خرداد 1399  و بصورت آنلاین با 24 شرکت کننده برگزار گردید که با 9 ایده انتخابی راه یافته به مرحله نهایی به رقابت پرداختند. در این رویداد آقای مهندس قربانی، معاونت محترم صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان همدان و سه نفر از مدیران سازمان صنایع کوچک کشور نیز به عنوان مدعو در پانل تخصصی ارائه حضور داشتند.
ارائه ایده ها در قالب فایل PDF مستخرج از پاور پوینت بصورت یکسان از ساعت 16:35 آغاز شده و در ساعت 17:45 به پایان رسید. هر ایده در مدت 3 دقیقه توسط صاحب ایده اراده شده و برای هر ایده 3 دقیقه زمان پرسش لحاظ گردید. سپس هیئت داوران وارد بررسی ایده ها شده و مدعوین در فضای آنلاین حضور داشتند.
هیئت داوران با توجه به کاربردی بودن ایده ارائه سیستمی برای اولترافیلتراسیون و رنگبری شیره انگور ، و از آنجا که این ایده تبدیل به پدیده شده و از وضعیت استارتاپی عبور کرده است،تصمیم گرفتند که این ایده به عنوان ایده ویژه کاربردی معرفی شده و معادل ایده رتبه دوم بصورت ریالی تشویق گردد.

ارکان اجرائی رویداد
نام و نام خانوادگی نقش در رویداد عنوان شغلی
دکتر مهدی عسگری کیا مدیر اجرائی- داور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد
دکتر علی لاهوتیان ناظر اجرائی – داور مدیر فن بازار منطقه ای همدان