اخبار فرهنگی و اجتماعیبيشتر
1401/8/4 چهارشنبه انتخابات انجمن های علمی سال 1401 در راستای تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی ومشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انتخابات انجمن های علمی دانشجویی رشته های مختلف تحصیلی با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر طبق آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در 27 رشته مختلف برگزار خواهد شد.
شرایط عمومی داوطلبان:
1.اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
2. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکل ها ی دانشجویی اعم از صنفی و سیاسی و ورزشی و فرهنگی و سازمان های سیاسی و فرهنگی (بسیج دانشجویی و جهاد دانشگاهی...)
3. عدم محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی
4. گذراندان حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشدو دکترا
5.عدم کسب معدل مشروط در نیمسال تحصیلی گذشته
 6. باقیماندن دست کم دونیمسال به اتمام دوره تحصیلی و بالاتر بودن معدل کل از14
لذا دانشجویان که تمایل به ثبت نام در شورای مرکزی انجمن های علمی رشته تحصیلی خود دارند می توانند مطابق با تقویم زیر اقدام نمایند.
7 الی 10 آبان ماه زمان ثبت نام کاندیدا ها در سامانه پلینک دانشگاه ملایربه آدرس :
11 الی 16 آبان بررسی صلاحیت آموزشی وانضباطی
17 الی 18آبان زمان اعتراض دانشجویان رد صلاحیت شده
19آبان ماه زمان رسیدگی به اعتراضات دانشجویان رد صلاحیت شده
20و 21 آبان ماه زمان تبلیغات کاندیداتورهای تایید صلاحیت شده
زمان اعلام نتایج زمان شمارش آرا تاریخ زمان برگزاری
24 آبان 23 آبان 22 آبان  از ساعت 9 الی 15 در دانشکده های مربوطه برگزاری حضوری انتخابات انجمن های علمی دانشکده علوم انسانی و دانشکده  عمران و معماری
25 آبان 24 آبان 23 آبان  از ساعت 9 الی 15 در دانشکده های مربوطه برگزاری حضوری انتخابات انجمن های علمی دانشکده علوم پایه و دانشکده ریاضی
25 آبان 25 آبان 24 آبان  از ساعت 9 الی 15 در دانشکده های مربوطه برگزاری حضوری انتخابات انجمن های علمی دانشکده  کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی و دانشکده فنی و مهندسی