اخبار فرهنگی و اجتماعیبيشتر
1401/2/8 پنجشنبه بیانیه دانشگاهیان ملایر به مناسبت روز قدس
مقام معظم رهبری: «روز قدس فقط روز فلسطین نیست، بلکه روز امت اسلامی است»
    روز قدس پرچم برافراشته ملت آزادیخواه و مسلمان و مومن برای دفاع از جوانان مظلوم و پدران و مادران غیور فلسطین است. در نگاه و بیان راهبردی رهبر معظم انقلاب، روز قدس روز هم اندیشی و همکاری برای گسترش حکیمانه استکبارستیزی و عدالتخواهی  است. دفاع از فلسطین و غزه، دفاع از فطرت و انسانیت، دفاع از صداقت و عدالت است. راهپیمایی روز قدس، صف آرایی حق و اخلاق در برابر باطل و کج اندیشی است. قد کشیدن عدل و عقل  در مقابل ظلم و نادانی است. دفاع از حقیقت، تصمیمی فطری، مسئولیتی اجتماعی، باوری هوشمندانه و وظیفه ای اخلاقی و شرعی برای همه آزاد اندیشان و  مسلمانان جهان است.
 در روز قدس، دانشگاهیان دانشگاه ملایر همانند سال های گذشته همگام و همراه با مردم شریف ایران و مسلمانان جهان، از اشغالگری و ستمگری رژیم صهیونیستی اعلام انزجار می کنند و همدل و هم فکر، این روز بزرگ را گرامی می دارند و یک بار دیگر ضمن تجدید میثاق با همه شهدای اسلام از صدر تاکنون، با پیوستن به سیل خروشان راهپیمایی عظیم روز قدس به مثابة کانون تجلی «کونوا لِلظالِمِ خَصماً و لِلمَظلومِ عَوناً» یکصدا و همدل فرمان عدالتخواهی رهبر فرزانه انقلاب را فریاد می زنند.