جمعه 31 فروردین 1403   02:37:08
اخباربيشتر

مراسم آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته ی دفاع مقدس در دانشگاه ملایر برگزار شد
روز دوشنبه 29 شهریور ماه همزمان با فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و آغاز هفته ی دفاع مقدس، مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه، مسئولین شهرستان، ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، اساتید و کارکنان در جوار حرم مطهر شهدای گمنام دانشگاه برگزار گردید.
در این برنامه دکتر سایوند رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین آزادی خواه نماینده مردم شهرستان ملایر در مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد فراهانی جانباز و آزاده گرانقدر که مهمان ویژه این برنامه بودند ضمن یادآوری رشادت ها و جانفشانی های بی نظیر و عاشورایی رزمندگان دوران دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی را گرامی داشتند.
این مراسم با تقدیر و تجلیل و اهداء لوح سپاس به ایثارگان شاغل در دانشگاه ادامه یافت و در ادامه حضار با زیارت، گل افشانی و غبارروربی از مزار مطهر شهدای گمنام با آرمان های شهدا و امام راحل تجدید میثاق نمودند.
این برنامه با مراسم کلنگ زنی و رونمایی از طرح باغ موزه دفاع مقدس که قرار است طبق طراحی انجام شده، در ضلع جنوبی و در جوار حرم مطهر شهدای گمنام دانشگاه ملایر اجرا گردد به پایان رسید.