شنبه 1 اردیبهشت 1403   15:13:31
اخباربيشتر
پویش هم کاشت و تفاهم نامه همکاری برای محیط زیست و دعوت دانشگاهیان
به اطلاع دانشگاهیان دانشگاه ملایر می رساند نظر به ضرورت اجتماعی سازی مقوله محیط زیست و توسعه فرهنگ کاشت و نگهداری نهال تفاهم نامه همکاری بین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور منعقد گردیده است. در این راستا پویش ملی"هم کاشت" با محوریت مجموعه های دانشجویی همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در دانشگاه ملایر برگزار می گردد.صدور کارت همیار طبیعت برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی در قالب سامانه ملی همیاران طبیعت، کاشت نهال و آموزش و ترویج دستورالعمل های فنی و اجرایی ارائه شده برای سازماندهی و هدایت و بکارگیری نیروهای مورد نیاز از جمله تعهدات این پویش ملی  است .
لذا علاقه مندان می توانند با همکاری در اجرای طرحها و برگزاری همایش ها و سمینارهای دانشجویی، مستند سازی های لازم را در این پویش ملی اجرا نموده و گام مهمی در همراه سازی اقشار مختلف جامعه از جمله هنرمندان، دانشمندان، سازمان  ها و شرکت ها برای ایجاد موج ملی و فراملی در زمینه محیط زیست و حفظ آب و خاک و هوا بردارند.
فايلها
پويش هم کاشت و تفاهم نامه همکاري براي محيط زيست و دعوت دانشگاهيان.zip 1.07 MB