اخبار
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه ملایر
دانشجوی گرامی ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت قبولی جنابعالی در دانشگاه ملایر و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام در این دانشگاه به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد

در روزهای ثبت نام با شماره 08132355357 جناب آقای امیری از ساعت 8:00  صبح الی 14:30  در مدت زمان ثبت نام هماهنگ نمایید.

شماره دانشجویی دریافت شده را بر روی تمام مدارک ارسالی نوشته و سپس مدارک را ارسال نمایید. مسئولیت عدم درج شماره دانشجویی بر عهده دانشجو می باشد.
همچنین دانشجویان محترم توجه داشته باشند قبل از ارسال مدارک از طریق اداره پست لازم است وارد سامانه های مربوط به کارنامه سلامت جسم و روان شده و پرسشنامه ها را به صورت اینترنتی پر نموده و سپس کد رهگیری را چاپ و به همراه سایر مدارک ارسال نمایید. در صورت بروز مشکل در این بخش تا 15 اذر ماه فرم را پر نموده و کد رهگیری دریافت شده را جداگانه به ادرس دانشگاه ملایر - واحد مشاوره ارسال نمایید.
لینک آدرس سامانه کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید:
کارنامه سلامت :    https://portal.saorg.ir/physicalhealth
مراجعه به سایت https://estelam.msrt.ir و درخواست تاییدیه مدرک کارشناسی و چاپ کد رهگیری و ارسال آن به همراه سایر مدارک.
ب: مرحله ارسال مدارک از طریق اداره پست( حتی برای ساکنین شهرستان ملایر):
پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است با در دست داشتن اصل و کپی مدارک مورد نیاز و پرینت فرم های ثبت نام اینترنتی، شخصا به اداره پست محل زندگی خود مراجعه فرمایید.

مدارک مورد نیاز:
1. اصل گواهی موقت کارشناسی و 2 برگ تصویر آن و یا اصل دانشنامه و ریز نمرات(الزامی) و 2 برگ تصویر آنها.
تبصره (الف): در صورت نداشتن مدارک فوق، اصل فرم درج شده در ویژه نامه اعلام اسامی و 2 برگ تصویر آن و یا هر نوع گواهی تحت عنوان دانشگاه ملایر که نشان دهندۀ آن باشد که پذیرفته شده، دانش آموختۀ مقطع کارشناسی تا 30مهر 1400 می باشد با ذکر معدل و رشتۀ تحصیلی.
تبصره (ب): پذیرفته شدگانی که دانش آموخته مقطع کارشناسی ناپیوسته می باشند لازم است اصل و تصویر مدرک کاردانی و ریز نمرات مقطع کاردانی را نیز همراه داشته باشند.
تبصره (ج): پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون سال آخر بوده اند، می بایست معدل واحد های گذرانده خود تا30 بهمن 1399 را ارائه نمایند و معدل بعد از این تاریخ قابل قبول نمی باشد.
2.
کپی شناسنامه دو نسخه از تمام صفحات.
3.
عکس پرسنلی رنگی زمینه سفید 4×3 شش قطعه.
4.
کپی کارت ملی دو نسخه.
5.
ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1400 مشخص کند (برای آقایان).
برای دانشجویان مشمول متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر مهم: کلیه پذیرفته شدگانی که در حین گذراندن خدمت سربازی می باشند لازم است ثبت نام اینترنتی را انجام داده و مدارک را در موعد ثبت نام انجام داده تا نسبت به ترخیص آنها اقدام گردد. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری خودداری نمایند.
6.
اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع (مخصوص کارمندان دولت).
7.
یک نسخه کارنامۀ نتایج علمی آزمون کارشناسی ارشد.
8.
ریز نمرات کارشناسی ( ریز نمرات تأیید شده الزامی نمی باشد.)
9.
واریز مبلغ 1500000 ریال (یکصد و پنجاه هزار تومان) برای صدور کارت دانشجویی و بیمه حوادث و شارژ اولیه کارت تغذیه و نقلیه و هزینه های صدور کارت و ... )از طریق فیش واریزی بانکی به شماره شبای 0335 0302 1125 4001   10000  650  IR  به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر نزد بانک مرکزی  به شناسه 387112565115001008114002648863 صورت میگیرد.(لطفا از فیش برای پیگیری های بعدی کپی تهیه نموده و نزد خود نگهداری )نمایید.
10. کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه به صورت علی الحساب مبلغ 20000000 ریال (بیست میلیون ریال)  فیش واریزی بانکی به شماره شبای 0335 0302 1125 4001   10000  650  IR  به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر نزد بانک مرکزی به شناسه 387112565115001008114002648863 صورت میگیرد.(لطفا از فیش برای پیگیری های بعدی کپی تهیه نموده و نزد خود نگهداری )نمایید.

11. درج شماره دانشجویی بر روی تمامی مدارک ارسالی
12زمان شروع کلاس ها حسب تقویم آموزشی دانشگاه می باشد و اواخر هفته بعدی از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
13. مدارک خواسته شده را نهایتا تا اخر وقت اداری روز شنبه 6 آذرماه 1400 به اداره پست تحویل نمایید، آدرس ارسال مدارک:

آدرس دانشگاه ملایر:  ملایر - کیلومتر 4 جاده اراک  -  کدپستی: 95863-65719 – دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه

14.  پر کردن مجموعه فرم های ثبت نام کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان (فرم پیوست)

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر:

دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل تسهیلات آموزشی اداره شاهد عبارتند از:
1
- دانشجویان شاهد وایثارگر (فرزندان و همسر شهدا، جانبازان 25 درصد و بالاتر همسر و فرزندان آنها، آزادگان همسر و فرزندان آنها) معاف از شهریه تحصیلی و بهره مند از تسهیلات آموزشی هستند.
- دانشجویان شاهد وایثارگر (جانباز با حداقل 15 درصد جانبازی و 3 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، رزمنده با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه) شامل تسهیلات آموزشی می باشند.
مدارک لازم :
- تکمیل فرم ثبت نام
- دریافت نامه از بنیاد شهید شهرستان ملایر
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- یک قطعه عکس
- کپی کارت دانشجویی و اصل آن که دارای تاریخ اعتبار باشد.
- مراجعه حضوری به کارشناس اداره شاهد جهت تحویل و تایید مدارک

کمیته ثبت نام  1400