فراخوان برگزاری بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز

به اطلاع دانشجویان علاقمند و واجد شرایط برای شرکت در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز می رساند از آنجا که دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مسئول و مجری برگزاری المپیاد علمی-دانشجویی غیر متمرکز منطقه 4 در استان های همدان، مرکزی، قم و قزوین، اولین مرحله بیست و سومین المپیاد غیر متمرکز علمی- دانشجویی در13 و 14 اردیبهشت سال 1397 است، دفتر استعداد درخشان دانشگاه ملایر بعنوان رابط و هماهنگ کننده برگزاری المپیاد می­باشد.

دبیر خانه المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز منطقه 4 در دفتر هدایت استعدادهای درخشان این دانشگاه با شماره تلفن 38381091-081 یا 38381410-081 و شماره فکس 38380832-081 یا از طریق پست الکترونیک دبیرخانه talentbasu@com.gmail  آماده پاسخگویی به سؤالات می باشد. اساتید محترم و دانشجویان گرامی میتوانند جهت اطلاع بیشتر به سایت دبیرخانه به آدرس http://talent.basu.ir.ac مراجعه نمایند.

برنامه امتحانی

دانشجویان سال سوم و چهارم که در حال تحصیل می باشند مجاز هستند در آزمون المپیاد شرکت نمایند. دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در آزمون (رشته های زیر) به دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه ملایر یا مدیران گروه­های آموزشی مربوط خود مراجعه فرمایند

لازم بذکر است آزمون در رشته های زیر برگزار می‌شود و دانشجویان دانشگاه ملایر امکان شرکت در رشته های موجود در دانشگاه را دارا هستند.

زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، مجموعه علوم جغرافیا، روانشناسی، مجموعه علوم زمین و مجموعه مهندسی مواد و متالوژی.

-دانشگاه‌های منطقه 4 تیم های دانشجویی خود را با رعایت شرایط زیر در رشته های آزمون در قالب لیست شامل اطلاعات آموزشی (نام-نام خانوادگی-نام پدر- شماره دانشجویی-کد ملی-تاریخ شروع به تحصیل-تاریخ احتمالی فارغ التحصیلی-دانشگاه-دانشکده-رشته-گرایش-رشته امتحانی-تعداد واحد گذرانده-تعداد واحد باقیمانده-شماره تماس همراه-شماره تماس ثابت-پست الکترونیکی) دانشجویان زیر معرفی نمایند.

-در هر رشته یک تیم حداکثر پنج نفره معرفی شود.

- ارسال گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان معرفی شده به دبیرخانه المپیاد الزامی است.

فايلها
برنامه امتحاني.pdf 316.45 KB