جمعه 10 فروردین 1403   04:34:23
اطلاعیه هابيشتر
1401/12/6 شنبه فراخوان پذیرش دانشجو دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان در سال تحصیلی 1402-1403 دانشگاه ملایر
به اطلاع  متقاضیان پذیرش بدون آزمون  مقطع دکتری برای سال تحصیلی1402-1403 می رساند، دانشگاه ملایر بر اساس آخرین آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع تحصیلی دکتری مصوب در جلسه شماره 78 مورخ 30/7/1401 شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابلاغ شده طی نامه به شماره 307862/2 در تاریخ 17/10/1401، در رشته های زیر دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D) می‌پذیرد.
  1. ریاضی گرایش کاربردی
  2. ریاضی گرایش جبر
  3.  فیزیک گرایش ماده چگال
  4. علوم و مهندسی محیط زیست
  5. مهندسی عمران گرایش سازه
افراد واجد شرایط می توانند فرم های درخواست پذیرش را که در ذیل همین اطلاعیه قرار داده شده اند دانلود و  تکمیل نموده و پس از اخذ تأییدیه‌های لازم (مهر –امضا) به همراه سایر مدارک و اصل فیش بانکی واریز شده جهت بررسی حداکثر تا 31/2/1402 به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل داده و یا از طریق پست سفارشی به آدرس: ملایر – کیلومتر 4 جاده ملایر اراک – دانشگاه ملایر – حوزه معاونت آموزشی – دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کد پستی 95863-65719 ارسال نمایند.
توصیه می گردد داوطلبین گرامی به دقت آیین نامه پذیرش بدون آزمون دکتری را که در ذیل این اطلاعیه قرار داده شده است مطالعه فرمایند و در صورت دارا بودن شرایط اقدام به ارسال مدارک نمایند.
  1. شرایط اختصاصی:
الف- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد متناسب با رشته تحصیلی مورد تقاضا از یکی از دانشگاه های دولتی یا خارج از کشور که به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده باشد.
 ب- دانشجویان فعلی دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 31 شهریور 1402 دانش آموخته می شوند.
ج- از تاریخ دانش آموختگی متقاضی تا اول مهر 1402 بیش از 2 سال نگذشته باشد.
د- داشتن حداقل معدل کل 16 در دوره کارشناسی، و معدل کل 17 در دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب پایان نامه
  1. شرایط حداقلی  پذیرش:
کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی پیوست در آیین نامه (کسب حداقل 7 امتیاز از ردیف شماره 1 بخش امتیازات پژوهشی (حداقل یک مقاله علمی- پژوهشی یاISI  الزامی است)
  1. مدارک لازم:
1- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه.
2- یک قطعه عکس 4×3 جدید با ذکر مشخصات در پشت آن.
3- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کاردانی (جهت دانشجویانی که دوره کارشناسی آنها به صورت ناپیوسته بوده است)
4- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی.
5- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی ارشد.
6- تصویر ریز نمرات دوره کاردانی (جهت دانشجویانی که دوره کارشناسی آنها به صورت ناپیوسته بوده است)
7- تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی.
8- تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد.
9- فرم تکمیل شده مشخصات فردی متقاضی (فرم شماره 1 ، پیوست اطلاعیه)
10- درخواست کتبی دانشجوی متقاضی(فرم شماره 2، پیوست اطلاعیه)
11- فرم تکمیل شده بررسی درخواست متقاضی
(فرم شماره 3 برای دانشجویان فارغ التحصیل، پیوست اطلاعیه)
(فرم شماره 4 برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 31 شهریور 1402 فارغ التحصیل می شوند، پیوست اطلاعیه)
12- تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت معتبر برای داوطلبان مرد.
تبصره1: داوطلبانی که در حال انجام خدمت وظیفه می باشند می توانند با ارایه گواهی از یگان محل خدمت خود مبنی بر اینکه تا پایان شهریور ماه سال 1402 خدمت وظیفه را به پایان خواهند رساند تقاضای پذیرش بدهند.
تبصره 2: دارندگان دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که تاریخ اعزام آنها پس از تاریخ 1 مهر 1402 می باشد می توانند متقاضی پذیرش بدون آزمون باشند.
13- مدارک لازم مبنی بر دارا بودن شرایط لازم برای استفاده از آیین نامه ( ارسال کپی کامل از مقالات علمی- پژوهشی و یا ارایه گواهی دال بر دانشجوی نمونه کشوری در دوره کارشناسی ارشد و ...)
تذکر 1: ارائه گواهی پذیرش قطعی (با ذکر تاریخ دقیق دریافت مقاله، پذیرش و چاپ) برای مقالات چاپ نشده و تصویر کامل متن مقالات ارائه شده به مجله و مکاتبات مربوط الزامی است.
14- کپی تایید شده صفحات اول پایان نامه کارشناسی ارشد و یا کپی پروپوزال تأیید شده کارشناسی ارشد و یا کپی تأیید شده طرح پژوهشی مصوب.
15- ارائه معرفی نامه (توصیه نامه) مبنی بر تأیید صلاحیت علمی و اخلاقی داوطلب توسط حداقل دو نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشد، به طوری که یکی از ایشان الزاماً استاد راهنما باشد.( فرم شماره 5، پیوست اطلاعیه)
نکته 1: فرم توصیه نامه لازم است به طور کامل و بدون قلم خوردگی تکمیل گردد. فرم های ناقص و مخدوش بررسی نخواهد شد.
نکته 2: درج شماره تماس (ترجیحاً تلفن همراه) و آدرس پست الکترونیک عضو محترم هیات علمی توصیه کننده در زیر فرم الزامی است.
16-  اصل و کپی واریز مبلغ 1000000 ریال  به شماره شبای 0335 0302 1125 4001   10000  650  IR  به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر نزد بانک مرکزی به شناسه 387112565115001008114002648863 صورت میگیرد. (لطفا از فیش برای پیگیری های بعدی کپی تهیه نموده و نزد خود نگهداری) نمایید.

تذکرات مهم:
- دانشجویان متقاضی مشروط به اینکه تا 31 شهریور 1402 فارغ التحصیل شوند می توانند از تسهیلات فوق استفاده نمایند.
- مدارک ناقص بررسی نخواهد شد.
- پذیرش دانشجویان بر اساس آیین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان به صورت مشروط بوده و پس از تایید سازمان سنجش و مراجع ذیصلاح قطعی می گردد.
- درصورت احراز هرگونه مطلب خلاف واقع در مدارک ارسالی داوطلب در هر مرحله ای، از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و مسئولیت عواقب آن به عهده داوطلب خواهد بود.
- در صورت موافقت شورای هدایت استعداد درخشان دانشگاه مبنی بر پذیرش متقاضی، مراتب به اطلاع پذیرفته شدگان خواهد رسید.

جهت اطلاع عزیزان، بر اساس جدول زیر امتیاز بند 11 از جدول 2 آیین نامه محاسبه می گردد.
با آرزوی موفقیت و بهروزی برای همه داوطلبین عزیز
دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه ملایر