اطلاعیه هابيشتر
1401/6/24 پنجشنبه اطلاعیه شماره 1 پذیرش دانشجویان در سراهای دانشجویی
ضمن عرض تسلیت ایام اربعین اباعبدالله الحسین علیه السلام و آرزوی سلامت و سعادت برای شما و خانواده محترمتان، برنامه پذیرش در سراهای دانشجویی طبق برنامه ذیل به استحضار می‌رسد:
 دانشجویان دوره روزانه
 ورودی ۱۴۰۰    ۲۸ شهریور
 ورودی ۱۳۹۹   ۲۹ شهریور
 ورودی ۱۳۹۸   ۳۰ شهریور
 ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶ به ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش مراجعه فرمایند.
 دانشجویانی که به دلیل نبود وسیله حمل و نقل در ایام اربعین نمی‌توانند از ۲۸ تا ۳۰ شهریور برای تحویل خوابگاه مراجعه کنند؛ می‌توانند از ۲ تا ۱۰ مهر برای پذیرش در خوابگاه طبق اطلاعیه ای که متعاقبا اعلام می شود (هفته آینده)؛ برای پذیرش مراجعه نمایند.
 بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه تعهدی نسبت به پذیرش دانشجویان عزیز دوره شبانه و ترم ۸ به بعد ندارد و اسکان برعهده دانشجو خواهد بود. پیگیری های دانشگاه برای تامین خوابگاه در حال انجام است و در صورت مشارکت شهروندان گرامی برای آماده‌سازی خوابگاههای خودگردان جدید، تا 12 مهر نسبت به اسکان این عزیزان نیز اقدام و اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
ارائه کارت واکسن دیجیتال با رعایت دریافت واکسن حداکثر ۶ ماه نسبت به دوز قبلی الزامی است.
دانشجویان گرامی می‌توانند جهت ثبت سفارش غذا به سامانه تغذیه مراجعه نمایند.
 دانشجویان گرامی برای اطلاع از برنامه‌ کلاس‌ها به اطلاعیه‌های آموزشی هم توجه داشته باشند.
معاونت دانشجویی دانشگاه ملایر