پنجشنبه 9 فروردین 1403   13:25:01
اطلاعیه هابيشتر

1401/2/21 چهارشنبه اجرای طرح دستیار فناور در دانشگاه ملاير
از آنجا که فراهم نمودن بستر مناسب به منظور تربیت نیروی متخصص و ایجاد اشتغال در کشور امری مهم تلقی می گردد و از طرفی دیگر بیشترین آمار بیکاری متعلق به افراد تحصیل کرده دانشگاهی است، یکی از برنامه های وزارت عتف برای ایجاد فرصت های شغلی و توانمندسازی دانش آموختگان دانشگاهی استفاده از ظرفیت شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری تحت عنوان طرح دستیار فناور است. در این طرح قرار است دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به مدت شش ماه از اول مرداد تا پایان دی ماه در یکی از شرکت های فناور مستقر در پارک های علم و فناوری دوره دستیار فناور را سپری کنند. هدف از این طرح هدایت دانشجویان دانشگاهها برای کسب تجربه عملی برای دوران پس از تحصیل است.
در همین راستا دانشگاه ملایر تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری استان همدان منعقد نموده که لازم است دانشجویان متقاضی با مطالعه اسناد پیوست شده در صفحه ارتباط با صنعت بخش دستیار فناور نسبت به ثبت نام اقدام لازم را انجام دهند. همچنین از اساتید دانشگاه درخواست می شود ضمن مطالعه اسناد این طرح نسبت به هدایت دانشجویان اقدامات مقتضی را مبذول فرمایند. ثبت نام این طرح همه ساله از تاریخ ۱ تا ۲۰ خردادماه از طریق وبگاه طرح دستیار فناور به آدرس  http://www.parkintern.irاست.
فايلها
آيين نامه دستيار فناوري-8-2-1401.pdf 1.11 MB