شنبه 1 اردیبهشت 1403   19:31:34

1401/10/17 شنبه اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اساتید با امام جمعه شهرستان دیدار کردند.
اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این نشست دکتر محمدی منش گزارشی از پیشرفت ها و شرایط دانشگاه ملایر ارائه کرد و ابراز امیدواری نمود دانشگاه ملایر بتواند با رهنمودهای امام جمعه محترم و هم افزایی با سایر نهادهای شهرستان، بیش از پیش در راستای اهداف متعالی انقلاب اسلامی گام بردارد.
در ادامه حجت الاسلام ارزنده امام جمعه شهرستان ملایر ضمن ابراز خرسندی از دیدار مسئولین و اساتید دانشگاه ملایر، به شرایط فعلی وحساس کشور و مخاصمه دشمنان اشاره کرد و فعالیت های فرهنگی و اسلامی را امری ضروری دانست.
وی همچنین تلاش و همبستگی دانشگاه ها و حووزه ها را در فرهنگ سازی و انتقال مفاهیم اسلام ناب مهم برشمرد.