پنجشنبه 9 فروردین 1403   13:07:20
1401/4/22 چهارشنبه  سامانه جدید صندوق پست الکترونیکی دانشگاه ملایر راه اندازی شد
با توجه به نیاز دانشگاه به توسعه و ارتقاء فنی، دسترسی به امکانات بیشتر و رفع ایرادات و خطاهای صندوق پست الکترونیک دانشگاهی مورد استفاده، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه اقدام به خرید و نصب سامانه صندوق پست الکترونیکی جدید به نام اکسیژن از شرکت پارس آوان نمود. این ایمیل سرور یکی از قدرتمندترین و ایمن ترین ایمیل های موجود در کشور می باشد و دارای امکانات زیاد و امنیت بالایی است. در مراحل نصب این سامانه تلاش شده تا کلیه مخاطبین و نامه های موجود در صندوق ورودی به میل جدید انتقال پیدا کند. از این پس کلیه همکاران (اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی) با همان نام کاربری و رمز عبور قبلی می‌توانند وارد سامانه جدید شده و در مکاتبات رسمی و علمی خویش از آن استفاده کنند.
با توجه به اینکه استفاده از ایمیل دانشگاهی بزودی در برخی مکاتبات علمی و پژوهشی الزامی خواهد شد از همکاران تقاضا می‌شود از این ایمیل برای فعالیت استفاده کنند تا اشکالات احتمالی آن شناسایی و برطرف گردد.

لینک راهنمای تصویری کاربران ایمیل سرور