جمعه 31 فروردین 1403   09:24:41

1401/3/3 سه‌شنبه مراسم بزرگداشت زنده یاد حجت الاسلام شیری، معاون فقید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر برگزار شد.
مراسم بزرگداشت زنده یاد حجت الاسلام شیری، معاون فقید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر با حضور امام جمعه و جمعی از حوزویان شهرستان، مسئولین ، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و خانواده ایشان برگزار شد.
سخنران ویژه مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین برقراری امام جمعه شهرستان با بیان روایتی به ویژگی های یاران امام زمان (عج) پرداخت و با اشاره به خصوصیات اخلاقی زنده یاد حجت الاسلام شیری، ایشان را مصداق بارز و آشکاری از یاران مهدی موعود برشمرد.
دکتر محمدی منش سرپرست دانشگاه و حجت الاسلام عباسی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز طی سخنانی، یاد و خاطره این استاد فرزانه حوزه و دانشگاه را گرامی داشتند و ضایعه بزرگ و غم انگیز درگذشت ایشان را تسلیت گفتند.
همچنین در بخش هایی از این مراسم نماهنگ های متعددی از فعالیت های مذهبی، فرهنگی، بیانات و سخنرانی های زنده یاد حجت‌الاسلام شیری پخش شد.