شنبه 1 اردیبهشت 1403   03:58:28

1400/11/20 چهارشنبه معرفی برنامه های شاخص فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ایام الله دهه فجر
در جلسه ای که با حضور معاونین و مدیران محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های شهرستان در دانشگاه برگزار گردید برنامه های ذیل معرفی و اعلام گردید.
پیشاپیش از همراهی و همکاری مسئولانه شما اساتید و دانشگاهیان ارجمند سپاسگزاری می گردد‌ .
 ۱. همایش قرآن، فردای انقلاب و توسعه علمی( منطقه چهار کشور)
۲. طرح قرآنی"بر بال فرشتگان" با هدف حفظ آیات قرآنی(سطح استان)
۳.ایده لند "پنج دقیقه با کتاب" با هدف آشنایی مخاطبین و دانشگاهیان با کتاب های حوزه انقلاب با ارایه کتاب های شعر، فیلمنامه، نمایشنامه، خاطره، تاریخی و تحلیلی در حوزه انقلاب اسلامی در یک زمان ۵ دقیقه ای
۴.همایش بزرگ" استعداد یابی فرهنگی" با هدف شناسایی استعدادهای هنری، ادبی، اجتماعی، رسانه ای و خبری(سطح دانشگاهی).
۵. انتشار شماره ویژه نشریه فرهنگی و اجتماعی "شاخص" ویژه ایام الله دهه فجر
۶. کارگاه "نقش و جایگاه استارت آپ های فرهنگی در توسعه برنامه های راهبردی و کاربردی دانشگاه ها"
۷. همایش "تقدیر از یاوران انجمن های علمی" برای تقدیر از مشاورین فرهنگی و دبیران  انجمن های علمی برتر و فعالان در جشنواره حرکت به مناسبت ایام الله دهه فجر(در سطح دانشگاه)
۸. برنامه "هر روز یک خاطره از انقلاب " در سایت فرهنگی دانشگاه(در سطح دانشگاه)
۹.مسابقه کتاب خوانی کتاب مقام معظم رهبری (در سطح شهرستان)
۱۰. " مسابقه کتابخوانی و اردوی مشهد مقدس" با هدف جذب فعالان فرهنگی در حوزه های مختلف(در سطح دانشگاه)
۱۱. همایش گرامیداشت ایام الله دهه فجر و دیدار همه دانشگاهیان دانشگاه های ملایر با امام جمعه محترم حجت الاسلام برقراری در سالن شهید حیدری دانشگاه ملایر و غبار روبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه
سایر برنامه های فرهنگی دانشگاه مطابق هر سال شامل:
دیدار با خانواده های معظم شهدا،انواع برنامه ها و کارگاه های هنری، علمی، مذهبی، سیاسی و ادبی برای اساتید، کارکنان و  دانشجویان توسط بسیج دانشجویی، تشکل های اسلامی، هیات، انجمن های علمی و سایر بخش های فعال فرهنگی دانشگاه.
دریافت آثار برای «مسابقه ایده لند کتاب» و «مسابقه بزرگ استعدادیابی» آثار تا پایان بهمن ماه 1400 تمدید شد.

سامانه ثبت نام و دریافت آثار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر