چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   06:44:53

1400/11/9 شنبه سرپرست دانشگاه ملایر با حضور در حرم شهدای گمنام دانشگاه رسما کار خود را آغاز نمود.
روز شنبه ۹ بهمن دکتر ابراهیم محمدی منش سرپرست دانشگاه به همراه دکتر خسرو سایوند رئیس سابق، مسئولین، مدیران و جمعی از اعضای هیات علمی و یاوران علمی (کارمندان) دانشگاه با حضور در حرم شهدای گمنام دانشگاه ضمن تجدید بیعت و ادای احترام  به مقام شامخ شهدا کار خود را رسما آغاز نمود.
در این مراسم حجت الاسلام عباسی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از تلاش ها و زحمات دکتر سایوند در زمان تصدی ریاست دانشگاه تشکر و قدردانی نمود و انتصاب دکتر محمدی منش به سمت سرپرست دانشگاه را به ایشان و دانشگاهیان دانشگاه ملایر تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود دانشگاه ملایر مسیر پیشرفت و تعالی را بیش از پیش ادامه دهد.