پنجشنبه 9 فروردین 1403   19:47:02
1400/3/30 یکشنبه پیام دانشگاهیان دانشگاه ملایر به مناسبت حضور افتخارآفرین و پرشور آحاد مردم در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری
۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ ایران اسلامی، یک بار دیگر شاهد اقتدار و همبستگی ملت و مسئولان نظام بود که با مشارکت گسترده و افتخار آفرین خود در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، توطئه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی استکبار و بدخواهان علیه ملت و کشور را نقش بر آب کرد. بی شک حرکت ملت ایران، رویش دوباره ای در مسیر تعالی، پیشرفت، خردورزی و امید به آینده ای روشن را رقم زد.
دانشگاهیان دانشگاه ملایر، حضور افتخارآفرین و پرشور آحاد مردم را در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به رهبر معظم انقلاب و مردم شریف ایران تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت و سربلندی دولت منتخب و حجت‌الاسلام دکتر سید ابراهیم رئیسی را خواستارند.
دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر