چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   01:12:58
1399/10/23 سه‌شنبه نشست رئیس دانشگاه و جمعی از کارکنان به منظور تسریع در تشکیل شورای صنفی در جهت پیگیری و رفع مسائل و مشکلات ایشان برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سایوند رئیس دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین بر لزوم تسریع در روند قانونی و تشکیل شورای صنفی کارکنان تاکید نموده و آن را گام مثبتی در پیگیری مطالبات صنفی برشمرد.
وی همچنین با اشاره به مواردی از جمله وضعیت بودجه، رفاهیات اعضای هیات علمی و کارکنان و بهبود امکانات رفاهی دانشگاه گفت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده، احکام اعضای غیرهیات علمی با اعمال افزایش ضرایب اعلامی توسط مراجع ذیصلاح "مرتبط با امتیازات فصل دهم" تقریبا نهایی شده و انشاءالله در اینده بسیار نزدیک اجرایی خواهد شد.
دکتر سایوند از پیگیری مجدد مجموعه دانشگاه به منظور تبدیل وضعیت سایر کارکنان قراردادی به پیمانی خبر داده و همچنین پیشنهاداتی را در خصوص اجرایی شدن برخی خدمات علمی، رفاهی و... متذکر شد.
در ادامه جلسه نیز حاضرین ضمن تبریک ارتقاء دکتر سایوند به مرتبه استادی، نظرات و پیشنهاداتی را ارائه نمودند.