جمعه 31 فروردین 1403   16:14:58

1399/7/1 سه‌شنبه برگزاری همایش گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه ملایر
به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و اختتامیه طرح اردوی جهادی بسیج دانشجویی شهرستان ملایر مراسمی در روز یکشنبه 30 شهریور ماه با رعایت کامل پروتکل های ستاد ملی کرونا و رعایت فاصله اجتماعی و با حضور سردار فرجی جانشین سپاه انصارالحسین استان همدان، سرهنگ حسینی فرماندهی سپاه ناحیه ملایر و آقای حمید پورحسین مسئول بسیج دانشجویی استان همدان،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، هیات رئیسه دانشگاه  و دست اندرکاران اردوی جهادی بسیج دانشجویی شهرستان ملایر در مسجد دانشگاه برگزار شد.
در آغاز مراسم دکتر سایوند رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به مدعوین، مطالبی را در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بزرگداشت هفته دفاع مقدس بیان کردند.
 در ادامه سردار فرجی که مهمان ویژه این همایش بود به ایراد سخنرانی پرداخت و در خصوص گرامیداشت دفاع مقدس، اهمیت فعالیت های جهادی در جامعه و تبیین برخی از برنامه های دشمن  جهت ضربه زدن به نظام مقدس انقلاب اسلامی مطالب مهمی را بیان نمود.
در پایان این برنامه از فعالان و دست اندرکاران برگزاری طرح اردوی جهادی شهرستان ملایر تقدیر به عمل آمد.