چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   06:29:36
اخباربيشتر

1400/5/20 چهارشنبه برگزاری دو برنامه سخنرانی در دهه محرم
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر به مناسبت ایام محرم، سلسله جلسات سخنرانی با موضوع "نقش امر به معروف و نهی از منکر در کرامت جامعه اسلامی" هر روز ساعت ۱۹:۳۰ الی۲۰ و سلسله جلسات سخنرانی با موضوع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر در نظر دارد سلسله جلسات سخنرانی با موضوع "نگاه تاریخی به دلایل تنها ماندن ولی خدا در جامعه اسلامی" هر روز ساعت ۱۳:۳۰الی ۱۴ در بستر ادوب کانکت در دهه اول محرم و توسط  حجت الاسلام والمسلمین مرتضی بشیر گنبدی را برگزار می نماید.
همه دانشگاهیان و به ویژه دانشحویان و علاقمندان می توانند این سلسله جلسات را در فضای آدوب کانکت حوزه فرهنگی پیگیری نمایند.
همچنین سلسله برنامه های قطره ای به وسعت دریا در دهه اول محرم ۱۴۴۳هر روز با بیان کوتاهی از یک حدیث در صفحه اینستاگرام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر منتشر خواهد شد.