پنجشنبه 9 فروردین 1403   17:54:52
اخباربيشتر
1400/4/29 سه‌شنبه برگزاری دوره آموزش مجازی روخوانی قرآن کریم برای همه دانشگاهیان
به استحضار کلیه اساتید، دانشجویان،کارکنان و خانواده های محترم ایشان می‌رساند در راستای اجرای طرح ملی آموزش قرآن کریم، آستان قدس رضوی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، " و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور دوره آموزش مجازی روخوانی قرآن کریم" با عنوان "من قرآن را دوست دارم" را در ۱۴ جلسه برگزار می‌ نماید. لازم به ذکر است در صورت موفقیت در آزمون پایان دوره و کسب امتیاز لازم، گواهی نامه آموزشی به مدت ۱۴ ساعت توسط مرکز قرآن کریم استان قدس رضوی صادر خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه quranlovenet مراجعه نموده و یا با شماره  051-32290877 داخلی 135  تماس حاصل فرمایند.
فايلها
برگزاري دوره آموزش مجازي روخواني قرآن کريم براي دانشگاهيان.pdf 10.07 MB