اخباربيشتر
1399/12/5 سه‌شنبه ویژه برنامه دانشجویان در روز مهندس با عنوان چگونه راه مهندسی را طی کنیم
سازمان بسیج دانشجویی به مناسبت روز مهندس، ویژه برنامه کالک را با حضور مهندس تبریزی مسول هدایت تحصیلی سازمان بسیج  بصورت زنده برگزار می‌کند

هدف از برنامه گفتگو در خصوص "چگونه راه مهندسی را طی کنیم؟" است.
در این برنامه زنده به سوالات مانند " به چه روشی دانشجوی مهندسی خوبی باشیم" و" طرح جامع راه مهندسی چیست؟" و "تشکل های دانشجویی در چه زمینه ای می‌توانند از دانشجویان مهندسی استفاده کنند " پاسخ داده می شود.
لازم به ذکر است بسیج دانشجویی دانشگاه ملایر از برترین دانشگاه های کشور در برنامه راه مهندسی است که از ابتدای نیمسال تحصیلی سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به ویژه برای دانشجویان نو ورود دانشگاه طراحی شد. .
زمان  برگزاری جلسه، سه شنبه ساعت 21 از طریق پیج اینستاگرام کالک است. حضور شما دانشجوی عزیز باعث دلگرمی ما و موفقیت شماست.