اخباربيشتر
1399/9/22 شنبه برگزاری برنامه های گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ملایر
به مناسبت روز دانشجو و مطابق سنوات گذشته در دانشگاه ملایر و کشور، برنامه هایی در جهت گرامیداشت ۱۶ آذر در فضای مجازی برگزار گردید. این روز یادآور فداکاری ، رشادت و آزادگی دانشجویانی است که در راه اهداف و آرمان های انقلابی کشور نقطه عطفی را در راه استقلال، ظلم ستیزی و عدالت خواهی ملت ایران رقم زدند. صبح روز ۱۶ آذر جلسه ای با حضور هیات رئیسه دانشگاه و اعضای هیات مرکزی تشکل های اسلامی دانشگاه ملایر شامل تشکل جامعه اسلامی، تشکل قرآن و عترت و تشکل فرهنگ و سیاست و نیز بسیج دانشجویی و هیات منتظران ظهور برگزار گردید و دو طرف ضمن تبریک روز دانشجو در خصوص آرمان ها و وظایف دانشجویان در این دوره تاریخی از فضای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور و نیز بحران بیماری کرونا در سطح ملی و بین‌المللی گفتگو کردند. عصر این روز هم دو برنامه فرهنگی برگزار شد. ساعت ۱۹ ، تشکل جامعه اسلامی دانشگاه، مصاحبه ای با آقای دکتر بیگی نماینده محترم شهرستان ملایر در مجلس شورای اسلامی داشتند و به صورت زنده و صمیمی پیرامون روز دانشجو و جنبش دانشجوئی گفتگو کردند. ساعت ۱۹:۳۰ هم بسیج دانشجویی دانشگاه برنامه ای به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو به صورت زنده و با حضور حجت الاسلام عباسی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر، دکتر حمید نوری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  و مهندس عسگری مدیر مرکز رشد شهرستان ملایر برگزار نمودند و در خصوص حوزه وظایف دانشجویان در پاسداشت آرمان های انقلاب و توجه به برنامه های علمی کارآفرین در دانشگاه و نقش و جایگاه فعالیت های دانشجوئی و رسالت دانشگاهیان گفتگو و سخنرانی نمودند.