پنجشنبه 9 فروردین 1403   13:00:54
اخبار دانشکده

1401/3/4 چهارشنبه مراسم تقدیر از برترین های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملایر برگزار شد
همایش تقدیر از برترینهای آموزشی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملایر، روز سه شنبه 3 خرداد 1401، همزمان با جشن ملی آزادسازی خرمشهر در تالار شهید حیدری با حضور رئیس و معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی و با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید و از برترین های گروه های مختلف آموزشی، برترین های ورزشی و فعالان حوزه دانشجویی و فرهنگی تجلیل به عمل آمد.
در ابتدای مراسم دکتر محمدی منش سرپرست دانشگاه و دکتر افتخاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن گرامیداشت سوم خرداد و تبریک به برترین های دانشگاه ملایر، تلاش ها و زحمات این عزیزان و خانواده هایشان را ارج نهاده و این موفقیت را آغاز راه ایشان به عنوان آینده سازان کشور برشمردند.
در ادامه مراسم بیش از 500 دانشجوی برتر آموزشی و ورزشی و فعال در حوزه های فرهنگی و دانشجویی مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.