پنجشنبه 9 فروردین 1403   15:41:53
اخبار و اطلاعیه های آموزش
اطلاعیه مهمان، انتقال و تغییر رشته جهت سال تحصیلی 96-1395

به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی متقاضی مهمان و انتقال در سال تحصیلی 96-1395میرساند درخواست خود را فقط از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی وزارت متبوع به آدرس www.msrt.ir ثبت کنند و از مراجعه حضوری به ادارات آموزش خودداری نمایند.

تذکرات مهم:

• زمان ثبت تقاضاها از اول تا سی ویکم اردیبهشت ماه 95 میباشد و تمدید نمی‌شود.

• دانشجویان متقاضی مهمان که در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-1394 در این دانشگاه و یا دانشگاه دیگر مهمان بوده
اند نیز لازم است درخواست خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند.

• دانشجویان متقاضی انتقال در صورت داشتن سابقه مهمانی (حداقل چهار نیمسال متوالی مهمانی) و کسب حداقل معدل لازم بر اساس آیین
نامه مهمانی و انتقال، امکان ثبت تقاضای انتقال خواهند داشت. ضمناً بر اساس بخشنامه شماره 160073/18734/4/41 مورخ 3 مهر1391 وزارت متبوع دانشجویان دوره روزانه متقاضی انتقال به دانشگاه دیگر، چنانچه در آزمون سراسری حدنصاب نمره قبولی دوره روزانه دانشگاه مقصد را کسب نموده باشند به صورت روزانه منتقل میگردند در غیر این صورت در قالب شبانه پذیرش خواهند شد.

• متقاضیان تغییر رشته (جهت ورودی‌های 93 و 94) میبایست درخواست خود را از اول تا بیستم اردیبهشت‌ماه 94 به‌صورت حضوری به دانشکده مربوطه ارائه و شخصاً مراحل لازم را از دانشکده مربوطه پیگیری نمایند.

فايلها
آيين نامه نقل وانتقالات.pdf 1.48 MB