شنبه 1 اردیبهشت 1403   01:53:26
اخبار و اطلاعیه های آموزش
اطلاعیه نحوه اخذ دروس معرفی به استاد
به اطلاع دانشجویان  متقاضی دروس معرفی به استاد می رساند با مراجعه به سامانه سما بخش مدیریت درخواستها می  توانند نسبت به ثبت درخواست امتحان معرفی به استاد اقدام نمایند. پس از بررسی و تائید کارشناس آموزش دانشکده، مدیرگروه و کارشناس خدمات ماشینی، دانشجو می تواند جهت برگزاری امتحان به صورت غیر حضوری (مجازی) با استاد تعیین شده توسط مدیرگروه تماس حاصل نماید. لازم به ذکراست پس از تکمیل چرخه درخواست درسامانه مدیریت درخواستها دروس مربوطه درسامانه آموزش مجازی دانشگاه (LMS )    برای استاد و دانشجو ایجاد می شود. امتحان به تشخیص استاد می تواند به صورت مجازی درسامانه آموزش مجازی(LMS) و یا سایر ابزار الکترونیکی برگزار شود. دانشجویان پس از تکمیل چرخه درخواست، می توانند جهت هماهنگی با استاد درخصوص نحوه و تاریخ امتحان به سامانه آموزش مجازی (LMS) مراجعه نمایند. همچنین ثبت نمره توسط استاد درسامانه سما صورت می گیرد و نیاز به فرم و برگۀ  ثبت نمره نمی باشد.