پنجشنبه 9 فروردین 1403   22:05:25

اخبار

اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی در آزمایشگاه معاونت پژوهشی و فناوری و کمیته HSE دانشگاه ملایر برگزار می کند:
کارگاه آموزشی " ایمنی در آزمایشگاه "
" ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی "
به اطلاع دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی ورودی نیمسال 982 ، 991 و 992 دانشگاه می رساند حسب هماهنگی های به عمل آمده و مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اخذ گواهی شرکت در کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE)) با عنوان " ایمنی در آزمایشگاه " برای انجام مراحل تصویب پروپوزال، دریافت مجوز حضور در آزمایشگاه / کارگاه پژوهشی برای دانشجویان با زمینه کاری آزمایشگاهی الزامی می باشد. لذا لازم است دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پیامک برای آنها ارسال شده است، نسبت به ثبت نام و شرکت در کارگاه " ایمنی در آزمایشگاه " اقدام نمایند. لینک کارگاه پس از ثبت نام به شماره موبایل ارسال خواهد شد.
زمان برگزاری کارگاه : 20 آذر 1400
ساعت: 18 الی 20
نحوه ثبت نام: ارسال اطلاعات شامل: نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی، نام و نام خانوادگی استاد راهنمای مربوطه به آدرس ایمیل:
hse@malayeru.ac.ir
مهلت ثبت نام: 17 آذر 1400