پنجشنبه 30 فروردین 1403   09:11:20
اخبار دانشکده
1401/2/19 دوشنبه اطلاعیه ویژه دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی؛ شرایط و زمان پذیرش در خوابگاه
همه دانشجویان دوره روزانه و شبانه ورودی ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ رشته‌های علوم تربیتی و مدیریت کسب و کار و دانشجویان آقای رشته حقوق که شرایط ذیل را دارند، روز شنبه 24 اردیبهشت از ساعت 8 لغایت 14:30 جهت پذیرش در خوابگاه به حوزه امور دانشجویی واقع در ساختمان سردار شهید سلیمانی مراجعه نمایند.

شرط الزامی پذیرش در خوابگاه:
دریافت ۳ دز واکسن یا ۲ دز در صورتیکه ۹۰ روز یا یک دز در صورتیکه ۳۰ روز از زمان نگذشته باشد
سامانه الکترونیکی تغذیه جهت رزرو غذای دانشجویان ارجمند فعال است و میتوانند وعده‌های مورد نیاز خود را برای روز حضور رزرو نمایند. اگر سامانه تغذیه به دانشجوی عزیزی اجازه رزرو نداد در اولین روز مراجعه به دانشگاه، نسبت به دریافت کارت و رفع مشکل با مراجعه به مسئول تغذیه اقدام کند.