شنبه 8 اردیبهشت 1403   17:44:59
اطلاعیه هابيشتر
1402/10/10 یکشنبه اطلاعیه ارسال پستی مدارک تحصیلی دانش آموختگان
به اطلاع دانش آموختگان گرامی  می رساند جهت رفاه حال متقاضیان وکاهش مراجعات حضوری ، امکان درخواست ارسال پستی مدارک تحصیلی اعم ازگواهینامه موقت پایان تحصیلات و دانشنامه فراهم بوده است. لذا متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه سما، بخش مدیریت درخواست ها قسمت ارسال مدارک تحصیلی با پرداخت هزینه ارسال پستی نسبت به ثبت درخواست ارسال مدارک اقدام نمایند. پس از بررسی درخواست ها توسط کارشناس، مدارک به آدرس ثبت شده متقاضی به صورت پستی  ارسال  می گردد.
لازم به ذکراست متقاضیان باید قبلاً تسویه حساب نموده باشند و پس از تسویه حساب نسبت به ارسال کارت دانشجویی خود به واحد دبیرخانه و بایگانی آموزش کل دانشگاه اقدام نمایند.
 جهت ورود به سامانه نام کاربری شماره دانشجویی  و رمز عبورکد ملی می باشد.
 درصورت هرگونه مشکل جهت ورود به سامانه متقاضیان می توانند با شماره 08132457364 واحد خمات ماشینی تماس حاصل فرمایند.
مدیریت امورآموزشی