یکشنبه 9 اردیبهشت 1403   11:26:55
اطلاعیه هابيشتر
1402/8/1 دوشنبه فراخوان انتخابات انجمن های علمی دانشجویی
در راستای تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی ومشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انتخابات انجمن های علمی دانشجویی رشته های مختلف تحصیلی با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر طبق آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در 27 رشته مختلف برگزار خواهد شد.
شرایط عمومی داوطلبان:
1.اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
2. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکل ها ی دانشجویی اعم از صنفی و سیاسی و ورزشی و فرهنگی و سازمان های سیاسی و فرهنگی (بسیج دانشجویی و جهاد دانشگاهی...)
3. عدم محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی
4. گذراندان حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشدو دکترا
5.عدم کسب معدل مشروط در نیمسال تحصیلی گذشته
 6. باقیماندن دست کم دونیمسال به اتمام دوره تحصیلی و بالاتر بودن معدل کل از14
لذا دانشجویان که تمایل به ثبت نام در شورای مرکزی انجمن های علمی رشته تحصیلی خود دارند می توانند مطابق با تقویم زیر اقدام نمایند.
زمان ثبت نام داوطلبان در سامانه نگارستان
دانشگاه ملایربه آدرس : Negarestan.malayeru.ac.ir
2 الی 7 آبان ماه
بررسی صلاحیت آموزشی و انضباطی 8 الی 16 آبان ماه
زمان رسیدگی به اعتراضات 16الی  17آبان ماه
برگزاری انتخابات در بستر سامانه نگارستان 20 آبان از ساعت 8 صبح لغایت 12 شب در سامانه نگارستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره    32355423
خانم دکتر ساریخانی کارشناس انجمن های علمی تماس حاصل فرمایید.