سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403   06:10:10
اخباربيشتر

1402/12/2 چهارشنبه برگزاری کارگاه توانمند سازی انجمن های علمی با تدریس دکتر صیاد شیخی در دانشگاه ملایر
کارگاه توانمند سازی انجمن های علمی با تدریس دکتر صیاد شیخی در تاریخ 2 اسفند 1402 بر گزار شد. در این کارگاه دبیران و اعضاء فعال شورای مرکزی حضور داشتند، این کارگاه از دو بخش تشکیل شده بود در بخش اول ابعاد مختلف فعالیت های انجمن های علمی و در بخش دوم مطالبی پیرامون جشنواره حرکت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر شیخی توضیحات جامعی در مورد برند سازی انجمن ها،اهمیت فعالیت در انجمن ها برای آینده،تاکید بر عدالت آموزشی و نشریات الکترونیکی، اهمیت اطلاع رسانی رویدادها به افراد خارج از دانشگاه،افزایش مهارت در زمینه مدیریت بحران ،تاکید بر انجام رویدادهای دانشجویی به صورت گروهی و ارتباط با ارگالنهای خارج از دانشگاه تبیین نمود.