دوشنبه 10 اردیبهشت 1403   16:48:43

اخبار

تیم تکواندو دانشگاه ملایر در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۴ کشور با اقتدار بر سکوی قهرمانی تکیه زد.
مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۴ کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد و در پایان این مسابقات تیم دانشگاه ملایر با اقتدار به مقام قهرمانی این مسابقات رسید.
 آقایان امیر حسین عباس نژاد، علی حسنوند و محمد امین حیدرپور با درخششی خیره کننده با شکست همه‌ی رقبا به مدال طلای این رقابت ها دست یافتند.
همچنین آقایان احمدرضا سلگی، پدرام ذوالقدر و احسان کفش‌نوچی موفق به کسب مدال نقره‌ی این مسابقات گردیدند.
مدال برنز این مسابقات در اوزان مختلف این مسابقات نیز به آقایان امیر حسین جعفری، محمدابراهیم توحیدیان و محمد امین کریمی رسید.
اداره تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت ارزشمند را به اعضای تیم، مربی تیم آقای پوریا حسنوند، سرپرست تیم آقای پاره کار و جامعه ورزش دانشگاه تبریک عرض می نماید.