اخبار ترم تابستان
1401/5/22 شنبه قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی خوابگاه برای امتحانات ترم تابستان 1401
به اطلاع می رساند
1- با توجه به شروع امتحانات از شنبه 29 مردادماه خوابگاهها از عصر روز جمعه 28 مردادماه جهت اسکان دانشجویان ترم تابستان باز می باشند.
2- دانشجویان می بایست برای حضور در خوابگاه مدارکی دال بر دانشجو بودن و همچنین مدارک شناسایی معتبر-کارت ملی و یا اصل شناسنامه- را همراه داشته باشند.
3- هزینه هر شب اسکان در خوابگاه مبلغ 15000 تومان می باشد که در زمان حضور در خوابگاه از دانشجو دریافت می گردد.
4- دانشجو می بایست برای حضور در خوابگاه وسایل شخصی از قبیل پتو، بالش و... را همراه داشته باشد.
5- محل اسکان دانشجویان دختر در خوابگاه الزهرا واقع در دانشگاه ملایر می باشد.
6- محل اسکان دانشجویان پسر در خوابگاه حضرت خدیجه با آدرس میدان نبوت، انتهای بلوار جانبازان، نرسیده به میدان جهاد، جنب فروشگاه رفاه می باشد.
7- خوابگاهها حداکثر تا صبح روز پنج شنبه 3 شهریور ماه جهت اسکان دانشجویان باز می باشند.
8- جهت تسهیل در رفت و آمد دانشجویان به دانشگاه سرویس نقلیه با نرخ آزاد برقرار می باشد.