اخبار ترم تابستان
1401/5/22 شنبه نکات قابل توجه و مقررات برگزاری امتحانات ترم تابستان 1401
با توجه به برگزاري امتحانات پايان ترم تابستان بصورت حضوري به اطلاع دانشجويان محترم مي رساند
1- امتحانات پايان ترم در ساختمان دانشکده ادبيات و علوم انساني با نام دانشکده خيرساز علوم انساني و معارف قرآني حضرت وليعصر (عج) برگزار مي گردد.
2- بازه برگزاري امتحانات از شنبه 29 مرداد الي چهارشنبه 2 شهريور 1401 مي باشد.
3- همراه داشتن کتاب، کيف، جزوه، موبايل، ساعت هوشمند و .... در جلسه امتحان ممنوع مي باشد و در صورت مشاهده طبق مقررات تقلب محسوب گرديده و نمره آن درس براي دانشجو صفر خواهد شد.
4- براي ورود به جلسه امتحان همراه داشتن کارت ورود به جلسه عکسدار الزامي مي باشد.
5- دانشجويان مي توانند کارت ورود به جلسه را از سامانه ترم تابستان به آدرس https://summer.malayeru.ac.ir دريافت نمايند.
6- حداکثر 10 دقيقه بعد از شروع امتحان دانشجو مي تواند وارد جلسه امتحان گردد و بعد از آن از ورود دانشجو به جلسه امتحان ممانعت بعمل مي آيد.
7- جهت تسهيل در رفت و آمد دانشجويان به دانشگاه سرويس نقليه با نرخ آزاد برقرار مي باشد.
8- جهت اطلاعات بيشتر در روزهاي شنبه تا دوشنبه از ساعت 8 الي 13:30 با شماره 08132355439، خانم مطلبي تماس حاصل نماييد.