يكشنبه 2 مهر 1396   21:07:33

پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه ملایر برای نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95

دانشگاه ملایر به منظور انجام رسالت بین المللی خود در راستای گسترش روابط علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای جهان و تحقق اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به پذیرش 8 دانشجوی غیر ایرانی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95 گردید.

دکتر منافی مدیر روابط بین الملل و سرپرست دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه ملایر با اعلام این خبر افزود: با پذیرش این دانشجویان که از کشور آفریقایی بوروندی (Burundi) و سوریه می باشند؛ تعداد دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه ملایر به 10 نفر رسید.

وی افزود: دانشگاه ملایر در راستای عرضه امکانات تحصیلی کشور بر اساس جهان بینی اسلامی و فراهم آوردن تسهیلات برای بهتر شناساندن انقلاب اسلامی، با افزایش امکانات و تجهیزات آموزشی و پژوهشی خود، بر آن است تا طبق سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بستر مناسبی را برای ادامه تحصیل جوانان مستعد سایر کشورهای جهان در این دانشگاه فراهم کرده و تعداد این دانشجویان را افزایش دهد.