سه شنبه 29 مرداد 1398   14:19:57

1398/5/16 چهارشنبه دیدار معاونین و رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر با اصحاب رسانه شهرستان

به مناسبت هفته خبرنگار روز سه شنبه ۱۵ مرداد دکتر رضایی معاون توسعه و پشتیبانی، دکتر بشیرگنبد معاون دانشجویی و خانم باقری رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ملایر با حضور در سرای اهل رسانه شهرستان ملایر ضمن گرامیداشت و تبریک روز خبرنگار با ایشان دیدار کردند.

در این دیدار پیرامون تعاملات بیشتر دانشگاه و اهالی رسانه تبادل نظر شد و در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از اهالی رسانه تقدیر به عمل آمد.