يكشنبه 28 مهر 1398   21:09:19

1398/4/17 دوشنبه کارگاه ارتباط مؤثر در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی دانشجویان برگزار شد
کارگاه ارتباط مؤثر در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی دانشجویان برگزار شد

کارگاه ارتباط مؤثر در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی دانشجویان ویژه اعضاء هیئت علمی در تاریخ 9 و 10 تیرماه برگزار گردید. در این کارگاه بر لزوم ارتباط اساتید دانشگاه با مرکز مشاوره دانشجویی مبنی بر شناسایی دانشجویان در معرض خطر آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و اقدام به خودکشی تأکید شد و راهکارهای شناخت این آسیب ها، تعامل اساتید با دانشجویان در معرض خطر این آسیب ها و شیوه های ارجاع آنها به مرکز مشاوره آموزش داده شد.