چهارشنبه 25 مهر 1397   15:44:45

1397/7/18 چهارشنبه خرید تجهیزات پژوهشی از محل پروژه GeoNetC اراسموس پلاس اتحادیه اروپا

تجهیزات پژوهشی جدیدی از محل قسط دوم پروژه GeoNetC به مبلغ تقریبی 15000 یورو جهت راه اندازی مرکز پردازش سریع دانشگاه خریداری گردید.

به گفته دکتر منافی مدیر امور بین الملل دانشگاه، این تجهیزات که شامل 3 دستگاه کامپیوتر با عملکرد بالا (HPC) (به ارزش تقریبی 10 هزار یورو) به جهت استفاده محققین و پژوهشگران دانشگاه در پردازش داده های حجیم در بخش IT دانشگاه، 6 عدد GPS Garmin (به ارزش تقریبی 4 هزار یورو) به جهت استفاده در دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست و یک عدد دوربین حرفه ای Canon 80D و لنز مربوطه (به ارزش تقریبی هزار یورو) جهت استفاده در دانشکده علوم پایه می باشند. با توجه به مفاد قرارداد پژوهشی فیمابین اتحادیه اروپا و دانشگاه ملایر از محل قسط دوم پروژه مذکور خریداری گردیده و در اختیار قسمتهای مختلف دانشگاه قرار گرفته است.

شایان ذکر است در دی ماه سال 1396 نیز2 دستگاه سرور HP مدل G9 جهت تجهیز و راه اندازی مرکز پردازش های سریع دانشگاه (HPC) از محل قسط اول پروژه مذکور به جهت بهره برداری پژوهشگران و محققین دانشگاه ملایرخریداری شده بود و در محل IT دانشگاه نصب گردیده است.