جمعه 30 شهريور 1397   23:14:26

1397/4/11 دوشنبه سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی برگزار می شود

سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با هدف ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران، نوآوران و فناوران کشور؛ ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی در هفده گروه تخصصی شامل فناوری‌های شیمیایی، مکانیک، برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست‌فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط‌زیست، فناوری‌نانو، هوافضا، مهندسی نرم‌افزار و فناوری اطلاعات، مکاترونیک و صنایع دفاعی برگزارمی شود وعلاقه‌مندان تا پایان شهریورماه مهلت دارند دراین جشنواره شرکت کنند.‌

برگزیدگان این جشنواره می‌توانند از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان مطابق با آیین‌نامه مربوطه برخوردار شوند.

همچنین برگزیدگان سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی به سازمان سنجش آموزش کشور برای استفاده از تسهیلات مطابق با آیین‌نامه مربوطه و به پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، صندوق‌های حمایتی و بنگاه‌های اقتصادی معرفی خواهند شد.

متقاضیان می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی خوارزمی به نشانی www.khwarizmi.ir با مراجعه به قسمت سامانه جامع جشنواره بین‌المللی خوارزمی نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

منبع: پورتال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری